Bouw Geen categorie

Tuinstoelen van hout gemaakt

Tuinstoelen van hout gemaakt

Wat is het toch handig nog een partij hout te hebben liggen, dan kun je daar altijd van pakken als je het nodig hebt. Ik had nog een voorraadje in de schuur liggen, van toen ik het ooit gebruikte hier in huis. Tijden heb ik er niet meer naar omgekeken maar afgelopen zaterdag vond ik het weer. Het was natuurlijk heerlijk weer hier en dus besloot ik, na eerst een uur of twee in de tuin te hebben gelegen, toch iets actiefs met mijn middag te gaan doen. Ik zat wat te rommelen in de schuur en stuitte tegen het hout aan, waar ik besloot iets mee te gaan doen. Enfin, ik zette de werkbank buiten en ging aan de slag. Ik heb twee loungestoelen voor in de tuin gemaakt, gewoon naar eigen inzicht en zonder dat aan de hand van een tekening te gaan doen of iets dergelijks. Dat beviel me erg goed en ik ben dan ook erg tevreden over hoe het resultaat uiteindelijk uitpakte. Ik ben het gaan schuren en daarna gaan lakken, want je wilt wel dat het hout bestand is tegen de invloeden van het weer natuurlijk. Die zondag konden we er al in zitten, lekker in de tuin!