Geen categorie Uncategorized

Ik kreeg vooral veel rompertjes

Laatst was ik jarig en dit was erg gezellig. Ik ben zwanger en ik merkte dat veel mensen langskwamen omdat ze mij ook nog niet zwanger hadden gezien. Dit was erg leuk, want eigenlijk was het gewoon een soort van babyshower. Ik ben vooral veel rompertjes gekregen, wat ik toevallig vond, wat dat was juist wat ik nog nodig had. Het was nog best vermoeiend, ik merk echt dat de zwangerschap nu wat zwaarder wordt, wat niet wegneemt dat het een prachtig proces is, waar ik elke dag van geniet. Toen iedereen weg was viel ik echt per ongeluk in slaap. Mijn moeder, die heel erg lief, aan het opruimen was, heeft mij toen wakker gemaakt en zei dat ik gewoon lekker moest gaan slapen. De volgende dag was mijn huis weer stralend schoen. Ik vind mijn moeder echt een schat, ze helpt mij zo goed. Vooral omdat dit mijn eerste kind is en ik het allemaal nog best spannend vindt. Ik heb in ieder geval nu genoeg rompertjes! Hoef ik mij daar niet meer druk over te maken. Het zijn ook echt leuke rompertjes, met verschillende patroontjes. Je hebt zulke leuke dingen voor baby’s tegenwoordig.