Geen categorie Wonen

Twijfels over de kleur van het laminaat

Twijfels over de kleur van het laminaat

 

Ik woon al tien jaar in dit huis en het bevalt me nog steeds, ik heb het heel erg naar mijn zin. Aangezien ik al tien jaar in dit huis woon vond ik het leuk om het een en ander te veranderen aan dit huis. Ik wil dus ook het laminaat vervangen want na tien jaar vind ik het wel leuk geweest. Ik ben van plan om laminaat van roobol te nemen, zij hebben een heel mooi assortiment aan laminaat, ik zou graag een bruinige kleur laminaat willen hebben want dit zou heel erg passen bij het interieur dat ik graag zou willen hebben. Laminaat is iets wat best wel lang mee gaat dus ik zou het echt stom vinden om een soort laminaat te nemen waar ik over drie weken al weer over uitgekeken ben. Daarom denk ik nu dus goed na of ik het wel echt wil. Aangezien ik er toch iedere dag tegen aan moet kijken. Ik heb wel een sterk gevoel dat het een wat donkerdere kleur bruin word, want tot nu toe spreekt dit mij echt het meeste aan. Maar ik wil geen overhaaste beslissing nemen want het gaat nu tenslotte wel over laminaat.