Geen categorie Wonen

Sneeuwmachine voor filmset

Sneeuwmachine voor filmset

Ik ben nu al een tijdje productie assistent voor een grote film en ik vind het hartstikke leuk. De film situeert zich in de tweede wereld oorlog en op dit moment zijn de scene winters. We hadden dus sneeuw nodig en we konden niet wachten op de echte sneeuw. Ik moest dus een sneeuwmachine regelen, dit was nog best een klus, want we wilden wel echt goede en echte sneeuw. Maar via een goed bedrijf kon ik gelukkig een grote sneeuwmachine regelen voor een goede prijs. Op de dag van levering hebben de locatie managers en de art directors het gelijk uitgetest. Het zag er echt goed uit. Binnen no time lag de hele vloer onder sneeuw en was de sneeuwmachine zachtjes sneeuw aan het wegblazen. Het had een mooi effect, aan het einde van de dag heb ik de beelden gezien en het leek ontzettend echt. We maken lange dagen maar het werk is erg leuk, best hectisch en chaotisch maar dat is ook het leuk aan dit beroep. Uiteindelijk hoop ik in een vast productieteam te komen, maar voorlopig is het nog wel goed dat ik voornamelijk assisteer.