Geen categorie Wonen

Ik regelde de uitvaartfotografie voor mijn vriendin

Ik regelde de uitvaartfotografie voor mijn vriendin

Mijn vriendin heeft het slechte nieuws gekregen dat haar zoontje het tijdens de operatie niet heeft gehaald. Hij was zo ziek en moest een zeer risicovolle operatie ondergaan omdat dit de laatste redding zou kunnen bieden voor hem. Maar helaas ving ik mijn beste vriendin ontroostbaar op. Natuurlijk heeft zij en haar man alle voorbereidingen al overdacht omdat dit nu eenmaal moest. En ik ben er om haar te helpen. Zij is hartstikke sterk dat weet ik maar ik help haar ik heb haar gevraagd of ik een uitvaartfotografie mocht gaan benaderen. Omdat ik weet dat zij dit echt fijn zou vinden achter af. Maar alles in overleg natuurlijk.  Toevallig wist ik dan van Essen uit duiven ook uitvaartfotografie deed dus heb ik een bericht achter gelaten bij hen met mijn vraag. Ik werd al snel terug gebeld en kon ik de uitvaartfotografie gaan bespreken en gaan boeken. Dit gaf zeker weten verlichting voor mijn vriendin om dit soort zaken aan mij over te laten. Ik hoop maar dat zij zich op de dag van de uitvaart net zo sterk weet te houden dan zij altijd heeft gedaan tijdens de ziekteperiode. Dit zal zijzelf later terug kunnen zien. Wat een top moeder haar zoontje heeft.