Geen categorie Wonen

Ik houd me bezig met de nieuwe Vaillant CV ketel

Ik houd me bezig met de nieuwe Vaillant CV ketel

 

Ieder heeft natuurlijk zo z’n talenten en ik ben iemand die weliswaar alles kán maar er moeite mee heeft die structuur te houden. Dit weet ik van mezelf omdat ik al eens eerder met een vriendin heb samengewoond en er ergernissen bij haar begonnen te ontstaan over het gedrag dat ik vertoonde. Omdat ik het niet (zo vaak) deed, nam zij vaker de huishoudelijke taken op zich en werd de verhouding scheef. Ik deed wel heel andere dingen dan zij, zoals de administratie en de boodschappen, die ook allemaal tijd kostten natuurlijk, maar toch voelde het voor haar scheef. Nu ik met een vriend samenwoon gaat het allemaal wat makkelijker want we zijn beiden minder netjes en hebben er minder verwachtingen over. Ik heb me op een project met betrekking tot de nieuwe Vaillant CV ketel gestort die hier recentelijk geplaatst is en het voelt goed dat soort dingen te kunnen doen. Ik had bij de huurbaas specifiek gevraagd om deze Vaillant CV ketel omdat de oude het echt niet deed en ik vond dat we recht hadden op een warm en aangenaam huis.