Geen categorie Promotie

Bij Promoboer.nl bestellen voor voordelig promotiemateriaal!

Bij mij op het werk waren we door het promotiemateriaal heen. We gaven de klanten een pakket mee bij het aanschaffen van onze diensten. Deze keer was het aan mij om een nieuw pakket samen te stellen met promotiemateriaal dat we mee konden geven aan klanten die wat gekocht hadden. De vorige keer hadden we wat problemen met de leverancier en daarom moest ik ook nog eens een nieuwe leverancier zoeken.

De Promoboer

Na de zoekmachine geraadpleegd te hebben kwam ik terecht logoop de website van Promoboer.nl. Dit bedrijf verkocht voordelig promotiemateriaal en dit kon je helemaal zelf personaliseren. Na wat inspiratie opgedaan te hebben heb ik een lijst gemaakt met leuke producten voor in het pakket.

Met deze lijst ben ik langs mijn collega’s gegaan zodat ze een lijst konden maken met dingen die hun een goed idee leek. Ik kwam tot een mooie top 5 met promotiemateriaal en aan de hand daarvan heb ik contact opgenomen met het bedrijf.

Ik werd via de telefoon vriendelijk te woord gestaan door iemand van Promoboer.nl. De persoon aan de telefoon heeft met mij meegedacht toen ik alle eisen uitlegde en verzekerde dat alles mogelijk zou zijn.  Ik heb gevraagd of er een prijsopgave gemaild kon worden zodat ik deze kon laten goedkeuren.

De prijsopgave kreeg ik heel erg snel binnen en hiermee ben ik naar de mensen gegaan die het budget beheerde. Ik uitgelegd wat alles inhield en wat we voor het geld zouden krijgen. Volgens de mensen van het budget had ik al meer op het lijstje staan dan dan de vorige bestelling bij die andere leverancier. Het mooie was dat dit ook nog eens goedkoper was.

Via de mail heb ik akkoord gegeven om de bestelling te plaatsen en heb ik een factuur opgestuurd gekregen. Zodra de factuur betaald zou worden zouden de producten geproduceerd en geleverd worden!