Cadeau's Geen categorie

Een PS4 veiling volgen?

Eindelijk een PS4 veiling gevonden waar je met een cent per bieding kan gaan bieden! Op de website van Biedveilingen ben je dan ook van harte welkom wanneer jij graag kans wilt maken op deze prijzen.

Hoe waar te maken?

Als je de keuze hebt gemaakt om hieraan deel te nemen is het een kwestie van inschrijven en spelen. Hier is het dan ook nog eens mogelijk om jezelf kosteloos in te schrijven, pas wanneer je gaat spelen én je wint dien je het bedrag te voldoen. Nadat jouw inschrijving via de mail bevestigd is kan je aan de slag om te spelen. Je ontvangst een aantal biedcredits waarmee je aan de slag kan gaan om te bieden.

logo

Als je wint?

Wanneer jij meedoet aan een bieding hier op de website komt jouw naam bovenaan de bieding te staan. Het bedrag wat vermeld staat is het bedrag wat je dan uiteindelijk betaald. Zodra de teller op nul komt te staan en jij alsnog de hoogste bieder bent heb je gewonnen! De garantie dat je alsnog goedkoper uit bent vergeleken met wat je er in de winkel voor moet betalen is enorm groot.

Plezier is groot!

Ondanks het feit dat je maar met 1 cent per bieding kan verhogen blijft het erg leuk om dit te spelen. Het deelnemen aan een PS4 veiling is dan ook zeer zeker aan te raden. Tevens is het hier mogelijk om mee te gaan bieden voor een televisie of wellicht een stofzuiger. Al met al is het dan ook erg aan te raden om het eens te bekijken!