Feest Geen categorie

Een gepersonaliseerde Wijnkist bedrukken!

Een cadeau uitzoeken is altijd een lastige opgave. Het wordt al heel lastig als de persoon aan wie je wat wilt geven eigenlijk alles al heeft. Dit overkwam mij toen mijn nicht haar jubileum met haar man ging vieren. Ze waren al 20 jaar samen en wouden daarom een groot feest geven. Bij een groot feest hoort natuurlijk ook een leuk cadeau!

Het perfecte cadeau

maxilia-logoNiemand in haar omgeving had een goed idee want iedereen gaf geld (dit vind ik snel afgezaagd want dat is vaak onpersoonlijk). Na een stevige online zoektocht kwam ik op de website van Maxilia.nl waar ze een Wijnkist bedrukken met een gepersonaliseerde foto! Dit was precies waar ik naar opzoek was. Een persoonlijk cadeau waar ze van kunnen genieten en wat ze kunnen bewaren. Mijn idee was daarom ook om een mooie Wijnkist bedrukken met een foto van toen ze elkaar net leerden kennen. wijnkisten-bedrukken-2vaks

Er was een foto die me altijd is bijgebleven van hun en die moest en zou ik er op willen. Het zoeken naar deze foto ging minder vlot omdat we nogal veel dozen met foto’s hebben. Na lang gezocht te hebben en een aantal keer afgeleid te zijn geweest had ik hem gevonden! Ik heb de foto toen mooi in laten scannen en bewerkt zodat de kwaliteit van de foto goed genoeg was voor op de wijnkist. Ik kreeg de wijnkist via de post binnen en ik wou deze zelf nog mooi inpakken om het helemaal af te maken.

Het cadeau voel goed in de smaak en de wijn ook. Hij staat nu mooi in het vitrine kastje en is ook nog eens een hele leuke eye-catcher!