Geen categorie Ontspanning

Met een polyester zwembad kun je de meeste kanten op

Met een polyester zwembad kun je de meeste kanten op

 

De keuze voor een polyester zwembad was voor ons geen moeilijke. We wilden altijd al een zwembad en een polyester zwembad was de meest logische keus, daar kon je namelijk de meeste kanten mee op en dat leek ons verreweg het beste idee. Toen ik vroeger klein was, had ik vele vrienden die iets verderop woonden in de villawijk. Zelf hadden wij het niet bepaald ruim maar ook niet slechts, maar mijn vrienden waren duidelijk meer welgesteld dan wij. Die woonden in grote huizen waar we ons uren konden vermaken met verstoppertje spelen. Het allerleukste was er echter nog de zwembaden die sommige van deze vriendjes in hun achtertuinen hadden. Hele zomers hebben we er gespendeerd. Waar de andere kinderen uit het dorp allemaal naar de openbare zwembaden gingen, hadden wij hier onze eigen baden altijd binnen handbereik, want ik denk dat een stuk of vier vrienden van me er wel eentje hadden. Op warme dagen ging ik ze allemaal langs om te kijken waar mijn klasgenoten zaten, hele zomers hebben we samen doorgebracht, lekker in het water en op onze handdoeken op de kant spelletjes spelen. Ik wist vanaf toen al dat ik ook ooit mijn eigen zwembad wilde hebben!