Geen categorie Wonen

Echt goed werk geleverd met het rvs lasersnijden

Echt goed werk geleverd met het rvs lasersnijden

 

Een van de dingen die ikzelf niet goed kan en die ik dus altijd graag laat uitbesteden is het zogenaamde rvs lasersnijden. Ik ben zelf echt niet begaafd met roestvrij staal en daarom zoek ik hiervoor altijd naar externe hulp. Ik ben als kunstenaar die ook nog eens ruimtelijk bezig en zie van veel collegae om me heen dat die zich een weg in de rondte boren en lassen en al wat niet meer. Ikzelf heb hier gewoonweg geen extra talent voor, ben meer een ideeënbedenker en iemand die die ideeën vervolgens laat uitvoeren. Als je weet dat je daarmee het beste resultaat krijgt, zeker wanneer je het vergelijkt met wanneer je het zelf zou doen, dan besteed ik het echt liever uit, zoals ik ook in het geval van het rvs lasersnijden doe dus bijvoorbeeld. Ik ben altijd wel verzekerd van een goed resultaat aangezien ik jaren geleden al in zee was gegaan met een externe partij bij wie ik sindsdien altijd mijn klussen heb uitgezet aangezien zij zulk goed resultaat hebben geleverd destijds. Daarom wilde ik ook meerdere dingen bij hen uitzetten en het is goed dat ik deze intuïtie heb gevolgd want ze worden nu ook door vele anderen geroemd om het perfecte werk dat ze keer op keer weer weten te leveren.