Geen categorie Vakantie

Drie woorden; vrijheid, avontuur en romantiek

Drie woorden; vrijheid, avontuur en romantiek

 

Ik moest van mijn vriend drie woorden opschrijven waar ik nu, op dit moment in mijn leven, waarde aan hechten. Ik vond het gelijk leuk, mijn vriend komt altijd met dit soort dingen, hij houdt van reflecteren en door hem ben ik dit ook stukken meer gaan doen. Zo begrijp ik nu veel meer van mijzelf en van hem, maar ook van anderen. Ik kan situaties beter aan, beter handhaven. Ik moest toch lang nadenken, natuurlijk denk je aan gezondheid, geluk en dergelijke. Maar hij zei dat het echt kenmerkend voor dit moment moest zijn. Na lang nadenken voelde ik duidelijk wat er aan de hand was. Ik koos voor vrijheid, avontuur en romantiek. Drie woorden die precies kenmerkte hoe ik op dat moment dacht. Vrijheid, avontuur en romantiek, de beste woorden om mee aan de gang te gaan. We zouden samen die zomer op vakantie gaan, zonder plan. Voor mij was dit nog al spannend, ik kom steeds meer los van mijn drang om een plan te moeten hebben, ik geniet meer van het moment. Ik geniet meer van vrijheid, avontuur en romantiek, en dit doet mij erg goed.