Geen categorie Overig

Linten om te knutselen

Linten om te knutselen

Samen met mijn vriendinnen heb ik een weekje doorgebracht in Nederland, midden in een groot natuurgebied. We hadden elkaar al eeuwen niet gezien en hadden genoeg om bij te praten. De wijn was niet aan te slepen en we hebben het heel gezellig gehad. Hoewel we allerlei activiteiten ondernamen, viel me ook op hoe vaak we het wel gewoon prime en lekker vonden om bij het huisje te blijven keutelen. Hele middagen hebben we zitten kletsen, een beetje zitten lezen of spelletjes gedaan. Hetgeen mij het meest is opgevallen, was het verrassende aspect dat een van mijn vriendinnen had meegenomen, namelijk linten. Zij had dat heel goed ingeschat, want we vonden het allemaal erg leuk om een beetje met de linten te knutselen. Misschien is het vrouw eigen, maar ik vond het heel leuk om samen met elkaar aan tafel te zitten en een beetje te keuvelen en samen iets te maken met die linten. Toen we meliger werden en het knutselen toch alweer een beetje zat, hebben we de linten gepakt en in elkaars haar geweven. Die avond zijn we het dorp ingegaan met de meest originele coupes die je je maar kunt voorstellen!