Cadeau's Geen categorie

Oorbellen van opaal

Oorbellen van opaal

Mijn moeder werd onlangs vijftig jaar en dat markeerde voor mij wel echt een mijlpaal. Zij wilde haar verjaardag liever vermijden dan daadwerkelijk vieren, maar daar hebben haar dochters natuurlijk een stokje voor gestoken. Want we wilden er juist wél bij stilstaan. Het is een rijpe leeftijd en ze mag blij zijn dat ze ‘m heeft bereikt. We moeten juist vieren dat ze zo’n wijze vrouw is en drie dochters heeft grootgebracht, feitelijk in haar eentje. Bovendien heeft haar eigen zus de leeftijd van vijftig niet kunnen halen, maar zij wél en dus wilden wij er juist bij stilstaan. Samen met mijn zussen kocht ik hele mooie oorbellen voor mijn moeder. Onze moeder is namelijk echt dol op oorbellen, ik denk dat zij wel iets van twintig verschillende stuks heeft. En dan bedoel ik niet van die lullige oorbellen die je in elk warenhuis wel kunt kopen, ik bedoel de écht bijzondere. Online vonden wij oorbellen van swarovski opaal en we wisten gelijk dat dit iets voor mijn moeder was. Op zich is het natuurlijk geen makkelijke kleur om te combineren, maar mijn moeder heeft veel kleding in zwart en turquoise dus het moet zeker lukken!