Geen categorie Wonen

Ik kende de website de-slotenmakers-amsterdam.nl nog van de vorige keer

Ik kende de website de-slotenmakers-amsterdam.nl nog van de vorige keer

Ja hoor, het was weer eens zo ver, ik had de deur dicht getrokken en ben toen op pad gegaan. Ik had er helemaal niet bij nagedacht dat ik mijn sleutels nog op de tafel had laten liggen. Ik kende de website de-slotenmakers-amsterdam.nl nog wel van de vorige keer en daarom had ik het, die avond, gelukkig ook snel op kunnen lossen. Toch is het zo dat ik er pas erg laat achter kwam dat ik ze weer vergeten was. Wanneer u ook wel eens op zoek bent naar uw sleutels wanneer u ze weer eens binnen hebt laten liggen dan kunt u er ook voor kiezen om de website in uw telefoon op te slaan zodat u de volgende keer ook direct contact kunt zoeken met een slotenmaker. Ik weet in ieder geval wel dat ik nu zelfs het telefoonnummer maar heb opgeslagen want ik ken mijzelf, het zal zeker nog vaker gaan gebeuren. Ik moet zeggen dat ik het dan toch ook wel eerlijk toe kan en durf te geven en dat ik er zelf het hardste om kan lachen.