Diensten Geen categorie

Kijk vooral eens op de website van Maarten van de Voorde

Kijk vooral eens op de website van Maarten van de Voorde

Mocht je nog op zoek zijn naar een goede fotograaf in de omstreken van Tilburg, kijk dan eens op de website van Maarten van de Voorde. Ik heb zelf heel goede ervaringen met Maarten van de Voorde, vandaar dat ik hem hier ook speciaal in de vorm van een blog aanraad. Ik kwam zelf op de website van hem terecht door een tip die ik kreeg, en wel van een vriend van mij. Ik vertelde hem zo graag met mijn broers op de foto te willen, niet alleen om een tijdsbeeld te bieden voor later, maar ook om mijn ouders te verrassen. Ik weet hoe dol die op foto’s zijn en hoezeer ze het op prijs zouden stellen er eentje van ons drie op de haard te kunnen zetten. Ik denk dat ze dat in het kader van hun dertig jaar samenzijn al helemaal leuk zouden vinden, vandaar dat ik het initieerde eens rond te kijken naar een goede fotograaf. Die hebben we gevonden ook want hij heeft ons er allemaal precies goed op gezet, echt zoals we zijn! En dan is de werking van het licht en de compositie die hij koos voor de foto ook nog eens geweldig overigens.