Cadeau's Geen categorie

Leuke pakketten bij Rituals

Leuke pakketten bij Rituals

Rituals heeft leuke pakketten tegenwoordig. Voorheen ging ik vaak naar de winkel van Rituals, wanneer ik een cadeau wilde geven zocht ik meestal hier iets uit. Nu we in ons bedrijf Rituals pakketten uit gaan delen, zie ik ook het zakelijke aanbod van Rituals. Dit zijn meestal grotere pakketten, wat completer en dan ook erg fijn om te krijgen. Ik vind het een te gek initiatief van mijn baas, om ons een geschenk te geven, en wat is dan beter dan Rituals. Hij wil ons meer gaan belonen, wat ik goed snap, want we hebben het afgelopen jaar flink hard gewerkt om de zaak helemaal goed draaiende te houden. We geloven er allemaal in en zijn dan ook stuk voor stuk gemotiveerd. Zelfs wanneer het tegenzit. Ik heb al eens eerder aangegeven dat het ook aan hem ligt, hoe gemotiveerd we zijn en blijven, en hij niet altijd kan vertrouwen op de loyaliteit van zijn medewerkers. Dit klinkt wat negatief, maar hopelijk is het te begrijpen. Enfin, dit heeft hij misschien wel in zich op genomen, wat zodoende krijgen we nu allemaal een behoorlijk luxe Rituals pakket, van alle gemakken voorzien. Meer informatie