Geen categorie Wonen

Ik en mijn schoonouders zijn klant van Schouwenpaleis

Ik en mijn schoonouders zijn klant van Schouwenpaleis

 

Ik ben mee geweest om eens te gaan kijken bij het Schouwenpaleis in Breda. Bij mijn schoonouders gaan zij een gaskachel laten plaatsen. En nu ik dus ben meegegaan met hen en al snel stond ik bij kachels te kijken dit ik eigenlijk zelf ook wel in onze woonkamer zie staan. Ik besloot een boekje mee te nemen en ben dit die avond eens uitvoerig gaan bespreken met mijn man. En dus zijn wij samen die week ook eens samen terug gegaan naar het Schouwenpaleis. Al snel stond mijn man voor dezelfde kachel als waar ik een week daarvoor stond te bedenken dat dit ook iets is voor ons. Ik was dan ook erg blij en kreeg langzaam het gevoel dat mijn man hier ook wel iets mee wilde. Wij hebben eens goed overlegd samen, thuis nog eens goed alles nagemeten enzovoorts. En toen hebben wij besloten om weer naar het Schouwenpaleis te gaan. En zo konden wij zelfs diezelfde dag als mijn schoonouders onze nieuwe kachel verwachten. En met de gratis levering en montage hebben wij het allemaal erg goed weten te regelen en zijn nu klaar voor de winter.