Geen categorie Internet

Webdesign Kampen full service

Webdesign Kampen full service

Bij webdesign Kampen krijg je full service, niet alleen ontwikkelde ze mijn website, ook keken we samen naar het ontwerpen van een huisstijl en werd mijn website zo ingericht dat ik ook gelijk hoog in Google kwam te staan, precies wat je wil als ondernemer. Omdat ik zelf geen verstand heb van marketing, laat staan internet marketing, besloot ik direct naar webdesign Kampen te stappen. Ik had al wat goede verhalen over ze gehoord en dit hebben ze meer dan waar gemaakt toen ik besloot met ze in zee te gaan. Mijn website is nu geweldig mooi, het ziet er vertrouwd en vriendelijk uit – en dit is ook af te lezen aan de bezoekers aantallen, die met de dag nog stijgen. Ik genereer zo logischerwijs ook meer omzet, een win, dubbel win situatie dus! De lancering van mijn website was voor mij reden genoeg om een klein feestje te geven, voor collega’s, partners, vrienden en familie. Er is immers altijd wel een reden te vinden voor een leuk feest! Het was erg gezellig en ik heb tot dusver alleen maar positieve reacties gehad over mijn nieuwe website, precies wat je wil horen!