Bouw Geen categorie

Als je kraan lekt..

Als je kraan lekt..

Als je kraan lekt, dan is dat potentieel heel vervelend – om niet te spreken over hoe irritant het wel niet is natuurlijk. Het is vervelend omdat je nooit weet wat ermee kan gebeuren, zodra je afvoer het niet meer kan verwerken namelijk, kan de boel gaan overstromen en is er sprake van lekkage. Bovendien heb je, als je kraan lekt, echt last hiervan, het geluid is namelijk niet buiten te sluiten. Ik weet dat uit ervaring, want vannacht heb ik er niet van kunnen slapen. Ik ben sowieso vrij gevoelig qua dit soort geluiden en zo komt het dat ik er extra op inzoom zodra er zoiets om me heen gebeurt – ik heb bijvoorbeeld ook geen klok in mijn slaapkamer aangezien ik niet tegen het tikkende geluid kan. Ik heb vanochtend dus direct de loodgieters van Arnhem gebeld, die me met dit soort problemen hier in huis altijd bijzonder goed geholpen hebben. Ik weet altijd weer op ze te vertrouwen en ze leveren keer op keer weer puik werk af. Petje af voor Marco Janssen en z’n team want ze rekenen scherpe prijzen voor kwalitatief sterk werk.