Geen categorie Uncategorized

Een wasbak voor onze nieuwe badkamer

Een wasbak voor onze nieuwe badkamer

Wij hebben een nieuwe badkamer nodig en ben op zoek naar een mooie wasbak met twee kranen. Ik vind dat zo erg mooi staan en heb dit altijd graag willen hebben. Ik heb eens rond gekeken op internet en in de bouwmarkten naar een mooie wasbak. Onze badkamer is niet heel erg groot dus het moet ook niet gaan overheersen. Nu heb ik een site gevonden waar ik een mooi voorbeeld heb kunnen vinden van wat ik wil. Hiervan heb ik een kopie opgeslagen en ga hiermee naar het bedrijf wat onze badkamer komt vernieuwen. Wij slopen zelf de badkamer leeg, en brengen dit naar de stort. Dat scheelt ons weer in de kosten. Dan als alles mee zit hebben wij binnen een week een nieuwe badkamer. Het word een zwart met wit/ grijze  badkamer. En de wasbak word zwart graniet en dan tegen een licht grijze muur aan. Ik zie het nu al helemaal voor mij. Op de tekening was het wat passen en meten maar het is allemaal gelukkig wel haalbaar wat ik graag wil.  Nu heb ik eindelijk mijn mooie wasbak in het verschiet! Ik zeg hup aan de slag met die badkamer!