Geen categorie Uncategorized

Een design loungebank om van te smullen

Een design loungebank om van te smullen

 

Ik zat er over na te denken om een loungebank te kopen, maar ik kon niet echt iets vinden wat ik leuk vond. Na al een aantal sites te hebben bezocht kon ik er maar niet uitkomen. Mijn nichtje die heeft er zelf ook een, maar niet zomaar een. Zij heeft hem opmaat laten maken bij jullie, zodat de design loungebank precies goed is. Ik vroeg of dat wel verschil maakt en of het de prijs waard is, want je betaald toch net iets meer dan normaal gesproken. Daarop zei ze: het is zeker de moeite waard en zoveel hoef je niet meer te betalen. Als je iets koopt moet je het goed doen. Ik vond dat ze daar gelijk in had en ben toen een gaan vragen of ze voor mij een schets konden maken van een design loungebank die ik had gezien. De loungebank was binnen een dag al getekend en ik vond hem echt perfect en heb hem dus ook gekocht. Ze hadden de design loungebank toen naar ons toegestuurd en binnen vier dagen hadden we hem al en kon ik er gelijk gebruik van maken. Hij is echt fantastisch en kom er lekker van tot rust.