Geen categorie Wonen

Die lege hoek vroég gewoon om een loungebed

Die lege hoek vroég gewoon om een loungebed

 

Toen mijn vriendin het de vorige zomer al eens had over een loungebed waar ze een heerlijke middag op had gespendeerd ergens op een terras, wist ik me eerlijk gezegd niet zo goed voor te stellen waar ze het nou precies over had. Want bij een loungebed kon ik me eerlijk gezegd niet zo gek veel voorstellen en zeker niet op een terras. Ik had echt nog het klassieke idee van een loungestoel, waarin je uitgebreid achterover ligt voor ogen, opgegroeid met de klassiekers als die van Le Corbusier. Maar dit was niets van dat al, echt een heel andere categorie. Het is echt een soort grote sofa, waar je op kunt zitten met enkele mensen, waar je allerlei kussens op kunt leggen en waar je ook heerlijk in je eentje op kunt liggen. Dit weet ik omdat wij onlangs zo’n loungebed aangeschaft hebben. Ik kwam ze tegen op de site van Dutch Riviera namelijk en vond het direct er heel aantrekkelijk uitzien en het leek me nou echt iets voor onze tuin. Daar hebben we namelijk nog een hoek onder de porch waar we tot nu toe niets mee deden en dat er maar een beetje bijstond en echt vroeg om nog een meubel!