Geen categorie Uncategorized

Een foto op canvas printen

De service met de foto’s van de hema is ons zeker niet onbekend. Toen we nog helemaal geen fototoestel hadden dat kon worden aangesloten op welke computer dan ook lieten wij de foto’s hier allemaal al af drukken. Ik deed dat ook al als klein meisje, samen met mijn moeder. Het resultaat van de foto’s was altijd zo spannend want dit was het eerste moment dat je dergelijke momenten weer even kon terug halen. Tegenwoordig is dit wel anders en gebruiken wij de foto service van de hema voor hele andere zaken want de hema kan ook een foto op canvas printen en dat is wat wij nu zo enorm mooi vinden. In elke kamer in ons huis hangt wel een dergelijke foto en ik vind het echt zo prachtig. Ik heb foto’s van ons gezin laten printen op canvas maar er zitten ook hele mooie natuurfoto’s bij en juist dat geeft ook zo een enorm prachtig effect. Ik ben zo blij met deze mogelijkheid want ik vind dit heel veel leuker dan een foto laten uitvergroten en deze dan in een standaard foto lijst plaatsen en aan de muur hangen.