Geen categorie Tuin

Ik was erg verrast toen de schuttingen er stonden

Ik was erg verrast toen de schuttingen er stonden

Ik ben een tijdje weg geweest voor mijn werk, ik heb een drie daagse training achter de rug. De dag voor dat ik vertrok had ik net de afspraak gemaakt dat de schuttingen die wij hebben uitgezocht geplaatst gingen worden door Boha. Gelukkig kon mijn vriend thuis blijven om de mannen de weg te wijzen en om de koffie te verzorgen. En zo kreeg ik al snel een bericht op mijn telefoon dat het erg mooi gaat worden en dat ik niet weet wat ik zie zodra ik thuis kom. En dat was ook letterlijk zo. Meteen toen ik de straat in kwam rijden zag ik de schuttingen al staan. En ik vond het dan ook nog mooier dan dat ik in mijn hoofd had bedacht. De schuttingen waren stevig en robuust, het gaf een erg stoere uitstraling en paste dan ook erg mooi bij ons huis en de tuin. Toen ik in de tuin stond had mijn vriend alles netjes gemaakt en zelfs al wat bloemetjes in potten gezet. De schuttingen laten plaatsen was dan ook een goede zet vond ik. En ik vind het dan ook boven verwachting mooi geworden.