Geen categorie Mode

Samen met mijn zoon leuke jongensschoenen uitgezocht

Samen met mijn zoon leuke jongensschoenen uitgezocht

Mijn zoontje is nu op een leeftijd dat hij zich met zijn kleding wil bemoeien. En dat is ook wel weer erg leuk als ik met hem hier over in discussie raak. Er zijn nu eenmaal een aantal dingen erg hip op school en die kids willen daar natuurlijk gewoon bij horen. Nu houd mijn zoontje van hip hop. En nu heb ik dus een super leuke site gevonden van jongensschoenen, namelijk kinderschoenen.nl. Hierop staan echt hele stoere sneakers waar mijn zoontje vast en zeker erg enthousiast van raakt bedacht ik mij toen ik deze site haf gevonden. Hij heeft echt nieuwe jongensschoenen nodig en laat ik nu in een goede bui zijn en het hem zelf laten uitzoeken. Misschien worden wij het wel samen eens want ook ik heb al een aantal leuke jongensschoenen gezien voor hem op de site. Maar ik heb netjes gewacht tot hij thuis kwam van school, ik gaf hem wat drinken en zette hem even achter de computer om naar deze jongensschoenen te gaan kijken. Meteen riep hij: Mam! Wat gaaf! En toen dacht ik, nou wat fijn dat ik weer even op één lijn zit met mijn zoon. En zo hebben wij samen een keuze uit de jongensschoenen kunnen maken. En kan hij weer helemaal de blits gaan maken op school.