Geen categorie Ontspanning

Genoten van de retraite

Genoten van de retraite

Een aantal jaren terug ben ik als begeleider mee gegaan met een groepsreis. Deze reis werd aangeboden door een organisatie waar ik bekend was en de mensen die ik daar verder kenden vonden het zeker een reis die in mijn straatje zou passen. De reis bleek een retraite te zijn. Tijdens deze reis heb ik me maar weinig hoeven te bemoeien met de begeleidende taken omdat alles werkelijk vanzelf leek te gaan en zo heb ik toen ook enorm kunnen genieten van de retraite zelf. Nu zijn we alweer enkele jaren verder maar nog steeds verlang ik wel terug naar het gevoel van rust, vrijheid en de leegte die ik heb mogen ervaren tijdens deze reis. Wanneer u ook op zoek bent naar een vakantie waar u echt even weer tot rust kunt komen, nader in contact kunt treden met uzelf en waar u uzelf een groot cadeau mee doet dan kan ik u zeker aanraden om eens een kijkje te nemen op deze website. Hier vindt u een bedrijf dat een dergelijke retraite ook aanbiedt. Wanneer u de informatie leest op de website dan komt u er achter dat deze retraite een week duurt en dat deze eigenlijk al wel begint op het vliegveld, waar u de reis zult beginnen.