Geen categorie Uncategorized

De dakraamgordijnen maken het puntje op de “i”

De dakraamgordijnen maken het puntje op de “i”

Ik krijg over twee weken de sleutel van mijn appartement. En ik kan niet wachten om lekker op mij zelf te gaan wonen. Er zijn al heel wat mensen om mij heen op zich zelf gaan wonen of samen wonen. En dus heb ik in de afgelopen tijd al heel wat goede tips opgespaard. Ik woon op de bovenste verdieping van het appartementencomplex. Nu lijkt het mij een leuk idee om fel gekleurde dakraamgordijnen op te gaan hangen zo dat dit echte eye catchers zijn. En daarvoor kan ik op de site vanblocrolgordijnen.nl terecht. De dakraamgordijnen kan je eenvoudig bestellen op de juiste maat. Hiervoor heb ik mijn vader aan het werk gezet want hij weet hoe ik dit het beste kan opmeten. De dakraamgordijnen waren zo besteld en deze mogen natuurlijk pas als laatste worden opgehangen. We hebben ze er natuurlijk wel even voor gehouden en alles lijkt te passen. Op het moment dat ik de sleutel kreeg ben ik diezelfde dag al begonnen met schilderen. En nu al kan ik niet wachten tot ik met mijn nieuwe dakraamgordijnen het puntje op de “i” kan gaan zetten dus dat geeft een goede drive.