Geen categorie Mode

Ik kocht toch maar de Mephisto herenschoenen voor hem

Ik kocht toch maar de Mephisto herenschoenen voor hem

Mijn vriend loopt de hele dag heen en weer en het scheelt hem niets om andere schoenen te kopen. De Mephisto herenschoenen die ik voor hem op de site van shoerama.nl heb gezien waar ik zelf ook mijn schoenen bestel, zijn echt iets voor hem. Toen ik zelf ook een bestelling ging plaatsen heb ik hem gevraagd of ik voor hem ook schoenen moest bestellen. Ik vertelde hem dat ik mooie Mephisto herenschoenen had gezien. En natuurlijk antwoordde hij met nee. Maar stiekem heb ik het toch gedaan. Hij moest gewoon nog wat meer overtuigd worden besloot ik. Toen de Mephisto herenschoenen voor hem binnen waren biechtte ik op dat ik deze toch maar had besteld en dat hij mag oordelen na het passen van de schoenen. En zo stond hij voor onze kleding kast met een lach op zijn gezicht dat het toch handig was dat ik zo goed met hem mee dacht. De schoenen stonden hem erg mooi en hij gaf aan dat ze erg lekker zaten. De schoenen mochten dus blijven en de volgende dag ging hij dan ook de deur uit op zijn nieuwe Mephisto herenschoenen.