Geen categorie Wonen

Blij met mijn nieuwe hanglampen

Blij met mijn nieuwe hanglampen

Ik heb nieuwe hanglampen besteld op lampenlicht.nl en nu kan ik echt genieten aan tafel om daar ’s avonds lekker achter de computer te duiken als de kinderen op bed liggen. Wij hadden nog de oude hanglampen van de ouders van mijn man. Zij hebben destijds zelf nieuwe gekocht toen wij net dit huis kochten. Alles wat wij toen die tijd kregen was welkom. Er moest zo veel aan ons huis gebeuren dat daar bijna al ons spaargeld aan verbouwingen etc. is op gegaan. Nu was ik het al een tijdje vergeten om eens te gaan kijken naar een leuke site voor hanglampen omdat ik telkens weer op de social media belande. Maar nu ben ik er eens even voor gaan zitten. Ik klikte al snel de site van lampenlicht.nl aan. En aanschouwde het ruime aanbod wat deze site te bieden heeft. Wat een keuze zeg, ik zag al snel een aantal hanglampen die dan ook zeker weten mooi zouden staan in ons huis. Toen heb ik mijn man erbij gehaald, en hebben wij samen een bestelling gedaan voor in de keuken één en in de woonkamer. En nu ben ik blij dat die oude hanglampen eindelijk weg zijn.