Geen categorie Wonen

Huis verkopen hulp gezocht

Huis verkopen hulp gezocht

 

Voor huis verkopen hulp wendde ik me uiteindelijk maar tot het internet, mijn lichtpuntje in donkere tijden. Op alle denkbare manieren had ik getracht mijn huis verkocht te krijgen, maar hierin faalde ik helaas keer op keer. Inmiddels had het me twee jaar van mijn tijd gekost het oude huis verkocht te krijgen en nog immer nul op het request. Op een gegeven moment ben je het in een situatie als dit zo zat, zeker gezien het feit dat ik ook nog eens voor de dubbele maandlasten diende op te draaien. Ik had inmiddels namelijk twee huizen in het bezit, het ene dat ik mijn ex kocht en het andere dat ik met mijn nieuwe vriend had aangeschaft – een echt onmogelijke situatie. Natuurlijk kon ik beide hypotheken delen met mijn partners maar toch was het een rib uit mijn lijf en kon ik het me eigenlijk niet meer veroorloven, en het voelde niet goed van beiden afhankelijk te zijn of anderszins gebonden te zijn. Enfin, op zoek naar hulp kwam ik terecht op de website van CVB en daar bleek voor ons allemaal de oplossing te liggen. Ik raad het iedereen aan op die website eens een kijkje te nemen!