Geen categorie Mode

Verliefd op de Floris van Bommel veterboot

Verliefd op de Floris van Bommel veterboot

 

Mijn man werkt op het kantoor en ik dacht laat ik hem eens lekker verrassen met schoenen. Ik wist dat hij de Floris van Bommel veterboot heel mooi vond, maar dat hij niet zoveel geld wilde uitgeven aan deze schoenen. Ik ben daarom wat gaan kijken op internet waar hij het goedkoopst was. Na een lange tijd kijken kwam ik bij jullie uit en zag ik dat er ook goede recensies bij stonden. Ik vind het altijd belangrijk dat er positief gepraat word over dingen en bij jullie was dat dus het geval. Ik wist precies welke die wilde hebben, dus die heb ik toen ook besteld. Na een paar dagen kwamen ze al binnen en gelukkig was hij niet thuis. Ik ben ze vervolgens superleuk ingepakt en toen hij thuis kwam en het had uitgepakt was hij er echt heel erg blij mee. Ik krijg ook wel eens wat leuks van hem, dus vind ik het ook leuk om eens wat terug te doen. De Floris van Bommel veterboot vind hij heel erg lekker zitten en hij heeft ze nu ook haast dagelijks aan als hij naar zijn werk gaat. Bedankt