Geen categorie Ontspanning

Blij met de nieuwe saunakachels

Blij met de nieuwe saunakachels

Dit afgelopen weekend was ik weer eens te gast in het vakantiehuis van mijn ouders, ik heb de sleutel en mag er in principe heen wanneer ik wil. Dat komt voor mij extra goed uit aangezien ik er niet al te ver vandaan woon, ik denk dat het een minuutje of dertig fietsen is, ideaal dus voor als ik er even tussenuit wil. Ik woon zelf in de stad en kan daar de concentratie niet goed vinden om aan mijn boek te werken, en dat terwijl de deadline ervan wel steeds dichterbij komt. Steeds vaker trek ik me dus voor enkele dagen terug in het huisje, soms met en soms zonder hen erbij. Dit weekend was er eentje in de laatste categorie en het heeft me echt bijzonder goed gedaan, soms merk je dat echt – dat je er helemaal van opleeft. Het hielp ook dat mijn ouders onlangs de saunakachels hadden vervangen en ik dit weekend dus lekker in de sauna kon – dat was al met al toch ook alweer een flinke poos geleden. Ikzelf was wel blij met deze nieuwe saunakachels, want ik ben heerlijk ontspannen van het weekend vandaan gekomen!