Auto

Triumph oldtimer, een bijzondere auto!

Triumph oldtimer

De Triumph oldtimer is een bijzonder auto. Triumph heeft als merk zijn populariteit vergaard in de jaren 50, 60 en 70 met de productie van zijn bijzondere auto’s. Als je net als ik ook geïnteresseerd bent in oldtimers dan heb ik een tip voor je: Lex Classics! Dit is een autodealer in Waalwaak waar je terecht kunt voor oldtimers van verschillende merken, maar ook nieuwere auto’s kun je er vinden. Ik heb sinds een aantal maanden een oldtimer van het merk Triumph in mijn bezit en ben hier erg blij mee. Graag deel ik mijn verhaal met jullie.

Ontdek de Triumph oldtimer bij Lex Classics!

Triumph oldtimerBen je geïnteresseerd in oldtimers? Neem dan eens een kijkje op de website van Lex Classics, hier kun je het complete aanbod bekijken. Per auto kun je een omschrijving lezen en de specificaties inzien, zo weet je van te voren waar je naar gaat kijken als je naar de showroom gaat. Bij Lex Classics kun je niet alleen terecht voor een Triumph oldtimer, je vind er oldtimers van onder andere de volgende merken: Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Citroen, Fiat, Ford, Jaguar, Land Rover, Mercedes, Porsche, Rover en Volkswagen. Meer weten? Neem dan eens een kijkje op de website.

Meer informatie over Lex ClassicsTriumph oldtimer

Je kunt de showroom en werkplaats van Lex Classics vinden in Waalwijk, wanneer je de auto’s in het echt wilt bekijken kun je er op afspraak terecht. Lex Classics houdt zich onder andere bezig met de in- en verkoop van oldtimers. De medewerkers staan je graag te woord. Als je bij de showroom langsgaat nemen zij de tijd om al jouw vragen te beantwoorden, dit vond ik erg fijn. Ook het maken van een proefrit is totaal geen probleem. Alle auto’s die Lex Classics aanbiedt, zijn in een goede staat en hebben weinig kilometers op de teller.