Geen categorie Vakantie

Stel je eens voor, er is niet genoeg geld voor de jaarlijkse zonvakantie in het buitenland

Stel je eens voor, er is niet genoeg geld voor de jaarlijkse zonvakantie in het buitenland en daarom wordt er dit jaar bespaard. Je gaat niet naar het buitenland en ook niet in een hotel. Er wordt ingezet op een verblijf op de camping, Friesland wordt de eindbestemming. Als men een zonvakantie in een luxe resort gewend is dan zal dit wel even slikken zijn. Maar dat neemt niet weg dat geen leuke tijd kan gaan worden op de camping. Friesland heeft een hoop te bieden om er alsnog een fantastische vakantie van te maken. Geef het dus eens een kans. Kom naar de camping Friesland zal u niet teleurstellen.

 

Uiteraard is een van de 3 noordelijke provincies van ons land niet te vergelijken met de costa’s in Spanje, maar het heeft u alsnog wat te bieden. Als u gewend bent om tijdens de zomervakantie 3 weken aan het strand te liggen dan is het wellicht niet verstandig om ook meteen 3 weken naar Friesland te komen. U doet er in dit geval wellicht verstandig aan om te kiezen voor een korter verblijf op de camping. Friesland is mooi, maar of u er ook meteen 3 weken door kunt brengen is toch wel afhankelijk van het weer. 3 weken in de stromende regen is zelfs voor de doorgewinterde kampeerder namelijk geen pretje.

 

Wat heeft Friesland te bieden? Wel dat zou u zelf moeten ervaren. Het is een feit dat er vooral heel veel water in de provincie te vinden is. Een echte watersporter kan er dus zijn hart ophalen. Op de vele meren en rivieren kan er naar hartenlust genoten worden van verschillende sporten die op het water te beoefenen zijn. Voor een ander lonken de gezellige steden. In ieder geval is het goed vertoeven op de camping in Friesland.