Geen categorie Zakelijk

Stage bij Webdesign Tilburg

Stage bij Webdesign Tilburg

Ik had stage nodig en ik doe de opleiding webdesign. Het leek mij erg leuk om bij Webdesign Tilburg stage te gaan lopen. Webdesign Tilburg doet websites maken voor bedrijven met een eigen huisstijl, ook zorgt Webdesign Tilburg voor online marketing en grafisch ontwerpen. Ik vind het vooral erg leuk om websites te maken met een eigen huisstijl en het maken van grafisch ontwerpen. Na een goed gesprek bij Webdesign Tilburg werd ik aangenomen als stagiaire. De eerste dag die ik moest lopen bij Webdesign Tilburg was erg leuk en ze lieten mij een hele hoop zien wat ik allemaal ging doen deze stage periode. Ik vond het echt heel leuk om zien wat ik allemaal ging doen en het was ook allemaal precies waarop ik gehoopt had. Webdesign Tilburg is echt een leuke stage plek, vooral de eerste twee weken waren erg spannend. Webdesign Tilburg maakte me het ook steeds moeilijker, maar dat vond ik niet zo erg. Het was als een uitdaging voor mij, die ik maar al te graag aannam. Webdesign Tilburg heeft me met veel dingen geholpen, maar na die twee weken kon ik alles zelf doen en ze vonden ook dat ik het allemaal erg goed doe. Ik heb nog wel even te gaan, maar ik weet wel dat ik een leuke tijd ga krijgen bij Webdesign Tilburg. Ook het personeel is erg leuk en gezellig.