Geen categorie Internet

Onderscheiden met een Magento webshop

Onderscheiden met een Magento webshop

Het lukt mij in deze tijden gewoon echt om een baan te vinden die bij mijn wensen past, waar ik nog wat kan leren en zelf ook echt wat in kan bijdragen – en ik ben niet de enige. Samen met enkele honderd duizenden werklozen ben ik zo iemand die het maar niet lijkt te lukken. Ik heb wel relevante ervaring en ik heb de goede diploma’s, maar ook dit soort mensen als ik hebben er tegenwoordig problemen mee. Ik besloot dat ik zo afwachtend kon blijven óf dat ik het heft in eigen hand kon nemen en dat die laatste optie mij beter zinde. Ik zette mijn eigen Magento webshop op en bemerkte al binnen enkele tijd dat die liep als een trein. Kennelijk had ik hiermee de juiste snaar geraakt bij veel mensen en was ik een eenling in dit segment. Inmiddels heb ik er meer concurrenten bij en heb ik een expert laten kijken naar mijn Magento webshop. Daar waar verbeteringen mogelijk zijn in de Magento webshop laat ik die ook echt uitvoeren, want ik merk echt dat ik me meer moet onderscheiden op dit moment.