Geen categorie Uncategorized

rubberfolie nodig die zowel vis als waterplant vriendelijk is

Vorige maand heb ik rubberfolie besteld voor in de vijver en dat was ook wel nodig. Ik wilde graag visjes en waterplanten hebben en daarvoor moet je wel de juiste laag eronder hebben. Je kan zowel rubberfolie als vijverfolie gebruiken voor als je visjes en waterplanten wilt, maar rubberfolie is denk ik toch beter. Rubberfolie is iets duurder dan vijverfolie en dat zal wel niet voor niks zijn. Ook is rubberfolie iets dikker en zal het wel minder snel kapot gaan. Het leek mij daarom een goed idee om voor rubberfolie te gaan en niet voor vijverfolie. Wel krijg je bij allebei 10jaar garantie en dat krijg je niet zomaar. Als het bedrijf denkt dat het niet 10jaar zal meegaan zouden ze dat ook niet doen. We hebben dat toen besteld en we zijn er echt superblij mee. Nu ook de visjes en de waterplanten erin zitten is het echt prachtig geworden en hoop ik echt dat het nog lang mee gaat. Ik wil jullie heel erg bedanken voor het stevige en mooie spul en ik wens jullie veel succes verder.