Geen categorie Uncategorized

Een watervalpomp als cadeau

Mijn vader heeft een nieuwe vijver. En telkens als hij bij ons komt heeft hij dan ook grote verhalen over zijn vijver. En zo ben ik o het idee gekomen om hem een watervalpomp cadeau te doen. ik heb de informatie natuurlijk van mijn moeder, zij wist namelijk precies wat hij op zijn verlanglijstje heeft staan. En zo ben ik voor het eerst er achter gekomen toen ik op de site van vijver-shop.nl zat wat nu eigenlijk een watervalpomp was. Maar natuurlijk een waterval dat ontbrak inderdaad nog en zo heb ik de watervalpomp dan ook meteen besteld en kon ik bij het volgende bezoek mijn vader blij maken met zijn cadeau. Hij vond het helemaal prachtig en meteen moesten wij mee komen naar buiten en begon hij weer met zijn vijver verhalen. Nou ja, zolang je er maar goed van kan genieten zei ik met een knipoog tegen mijn moeder. En zo hebben wij bij weer het volgende bezoek de watervalpomp in actie kunnen zien. En ik snap opeens waarom dat mijn vader dit zo graag wilde hebben. Als je nu bij mijn ouders in de tuin zit. Geeft deze waterval echt een soort van rust.