Financieel Geen categorie

Payroll voor zekerheid en geen risico

Payroll voor zekerheid en geen risico

Voor mijn werknemers ga ik payroll voor zekerheid afsluiten, zo heb ik geen omkijken meer naar de loonadministratie en dergelijke en weet ik goed hoe alles geregeld is, zonder dat ik zelf de fout in ga of iets over het hoofd zie. Ik ben erg blij met mijn functie en ik vind het ook ontzettend leuk dat ik nu werknemers in kan huren. Ze zijn natuurlijk niet de werknemers, ze zijn eigenlijk de werknemers van payroll voor zelfstandigen, en dat is wel grappig, ik ben dus in principe alleen de opdrachtgever. Dit betekent dat ze ook bij vragen naar payroll voor zelfstandigen naar hen toe gaan, omdat het allemaal dus daar op orde wordt gehouden. Dit kost mij dan ook geen tijd en energie waardoor ik mij goed kan focussen op mijn onderneming zelf. Wat behoorlijk goed gaat, het is ontzettend leuk en ik word steeds beter, al doen leert men, en ik ook. In het begin kon ik nog wel eens naïeve foutjes maken, maar dit is nu helemaal niet meer het geval. Ik kan zelfs groeien, misschien kan ik loop van tijd wel meer geld verdienen door te groeien, nu investeer ik vooral.