Geen categorie Uncategorized

Onder de grote parasol 4×4

Vorig weekend heb ik na een lange tijd weer met mijn beste vriend afgesproken. Door een voorval hadden we elkaar al zeker een jaar niet meer gesproken. Dit vond ik erg jammer, het was altijd heel erg leuk. Toen we elkaar weer een keer per ongeluk tegen kwamen besloten we gelijk een afspraak te maken. Het was die dag mooi weer en hij zat al op het terras. Hij zei dat hij onder de grote parasol zat en dat ik hem daar onder kon vinden. Ik had zijn nummer niet meer en toen ik op het terras kwam zag ik meerdere grote parasol, dus hij kon overal zijn. Ik vind dit altijd zo’n vervelende situatie, iedereen kan zien dat je zoekende bent en dat is altijd een beetje ongemakkelijk. Maar gelukkig zag ik toen ik naar rechts keek, hem, onder de parasol 4×4, genietend van een drankje. Ik moest glimlachen en nam ook plaats onder de grote parasol. We hebben het echt heel erg leuk gehad en ik had hem zo erg gemist. We hebben nu afgesproken om vaker af te spreken, want het is zonde dat we dit ooit zo hebben laten gaan.