Geen categorie Overig

Echt wat maken van die bouwtekening!

Echt wat maken van die bouwtekening!

Ik hou er wel van de handen uit de mouwen te steken. Een van de dingen die ik het leukst vind om te doen is lekker met mijn handen bezig te zijn – gedachten op nul en hoofd op nul en maar gaan, lekker bezig zijn met dingen. Ik ben er dan ook vrij goed in en eens in de zoveel tijd pak ik er een bouwtekening bij en ga ik weer iets maken. Dat vind ik echt het leukste om te doen, vanuit niets iets te creëren. Dit weekend schijnt het bijzonder mooi weer te worden en dan ga ik weer lekker aan de slag met een andere bouwtekening die ik vond, namelijk eentje van een loungeset. Het lijkt me fantastisch straks in de verdere lente lekker op van die steigerhouten banken te kunnen zitten en met de bouwtekening die ik in huis heb is het nog vrij gemakkelijk ook er echt iets moois van te maken.