Geen categorie Telefoons

Nu wil ik ook een iPhone 5s abonnement afsluiten

Nu wil ik ook een iPhone 5s abonnement afsluiten

 

Vrienden van me lopen er echt niet mee te koop of iets dergelijks, maar toch kun je er nou eenmaal niet zo gemakkelijk onderuit als je net een iPhone 5s abonnement hebt afgesloten, je krijgt er hoe dan ook gewoon echt de aandacht mee. En zo komt het dat ik ook als gebiologeerd zat te staren naar de geweldige functies van de nieuwe telefoon, alle primeurs die deze telefoon weer weet te bieden – en dat zijn er nogal wat, kan ik je vertellen! Een van de dingen die ik echt verbluffend vond om aan deze telefoon te ontdekken, was dat je inlogt met je vingerafdruk. Op die manier telt de startknop niet enkel meer als bevestiging en dergelijk, maar is het nog veel meer. Je hoeft geen code meer in te voeren om je telefoon te openen maar kunt dat gewoon met gerbuimaking van je vingerafdruk doen. Ik vind het zelf echt geniaal dat Apple hiermee is gekomen en de mate waarin ik gefascineerd ben geraakt in het apparaatje heeft me doen beseffen dat ik ook, en wel zo snel mogelijk, een iPhone 5s abonnement wil afsluiten!