Geen categorie Mode

Ik kreeg meteen de opdracht voor een tweede Diesel jeans

Ik kreeg meteen de opdracht voor een tweede Diesel jeans

Mijn man en ik zijn nu al drie jaar getrouwd en wij hebben een druk bestaan. Nu ben ik zwanger en lekker thuis aan het genieten van mijn zwangerschapsverlof. Ik bedacht mij al enige tijd dat wij het er dan ook zeker weten een stuk drukker mee gaan krijgen als de kleine er eenmaal is. En daarom ben ik met een aantal zaken vast aan het vooruit lopen. Alles voor onze kleine is geregeld en nu zijn wij aan de beurt. Ik wil nog graag een weekendje samen weg gewoon in een hotel in het bos, waar wij lekker kunnen relaxen samen en genieten van de rust. Nu ben ik ook alvast kleding voor ons zelf aan het shoppen online. En zo ook voor mijn man. Ik kwam de Diesel jeans tegen voor hem en ik moest die dan ook echt voor hem bestellen. Ik was er van overtuigd dat hem dit prachtig zal staan. En ook beloofde ik mijzelf dat als de zwangerschapskilo’s er bij mij af zijn na de geboorte, dan bestel ik voor mij ook een Diesel jeans. Toen mijn man thuis kwam vertelde ik dat ik hem eens goed in de kleding ga zetten. En hij moest er een beetje om lachen en verwees mij op onze volle kleding kast. Maar toen de bestelling binnen was en mijn man de Diesel jeans aan trok, kreeg ik dan ook meteen de opdracht om nog een Diesel jeans te bestellen. Maar dat doe ik als ik er zelf ook weer in pas.