Geen categorie Wonen

Nu ook design stoelen in mijn eigen huis

Nu ook design stoelen in mijn eigen huis

Mijn vader is de grootste design liefhebber die ik ken, het is je bijna niet voor te stellen hoe ons huis eruitziet. Alles, maar dan ook echt álles, in onze twee huizen is design. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken en ik schaam me zelfs een beetje om dit te zeggen maar zelfs het afdruiprek voor de afwas is bij ons design. Mijn vader werd een jaar of tien geleden door deze hobby, of misschien kan ik beter obsessie zeggen, en sindsdien heeft hij een behoorlijke collectie weten op te bouwen in huis. Sommige dingen verkoopt hij door als hij er weer klaar mee is maar het meeste verplaatst hij gewoon. Het meest dol is hij op design stoelen, die nemen dan ook een belangrijke plek in in ons huis. De design stoelen heeft hij van de meest toonaangevende ontwerpers en ik moet bekennen dat ik daar ook wel echt dol op ben. Ik heb de smaak ook aardig te pakken gekregen, zeker sinds ik wat design stoelen van hem kreeg voor in mijn eigen huis. Ik ontwikkel er mijn eigen smaak echt mee en dat is leuk om te merken.