Geen categorie

Legbord stelling

legbord stelling is natuurlijk een ultra praktische opberger, maar het is ook een decoratief object geworden waarmee je naast de kleur en textuur van de muren ook karakter kunt geven aan de muren. Een plankdrager of een driehoekige plank kan een muur echt aankleden. Zeer eenvoudig zelf te maken, vooral met planken, dit kleine meubelstuk kan echt een vleugje aan je interieur geven! De poten van de Fabrique zijn ook verkrijgbaar als plankdrager in meerdere stijlen en kleuren, ga aan de slag met je project om wandplanken te maken. Onze legbord stelling worden gebruikt als schuilplaats voor allerlei dingen, van snuisterijen tot benodigdheden die niet uit het oog mogen worden verloren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, maten en kleuren, voor alle smaken en behoeften.

Geef karakter aan uw muren en optimaliseer de ruimte:

  • Ideaal voor kleine interieurs:
    legbord stelling zijn een monumentale ruimtebespaarder. Ze zijn ideaal voor krappe ruimtes, en ja, je bespaart leefruimte door de muren binnen te dringen om op te bergen en te decoreren met een slagsteen.
  • Versterk een decoratie die we leuk vinden:
    De decoratieve accenten die u op uw plank gaat aanbrengen, zoals uw driehoekige plank of de plank in uw kantoor, versterken de stijl van decoratie die u hebt gekozen. En als je geen ruimte op de vloer hebt om het decor te creëren dat je wilt, maak dan optimaal gebruik van de ruimte die door je wandplanken wordt gecreëerd om dat te doen! Dit decor geeft karakter aan je muren en daarmee aan je hele interieur.
  • Creëer eenvoudig alle stijlen van legbord stelling:
    In de muur legbord stelling familie, zou ik legbord stelling driehoeken, planken en die voor kantoor willen. Alles kan gedaan worden door simpelweg houten planken te nemen in de maat die je nodig hebt en de stijl van de steunen te kiezen. U kunt zoveel legbord stelling maken als u wilt, toevoegen of verwijderen, afhankelijk van uw behoeften!

legbord stelling: de voeten dachten:

De poten zijn ontworpen om de stabiliteit en weerstand van uw legbord stelling aan de muur te garanderen. Wij bieden scharnierschroeven aan om de poten aan uw legbord stelling planken te monteren. We hebben er ook aan gedacht om voldoende bevestigingspunten te hebben, zodat de voeten die bij je board horen, perfect stabiel en resistent zijn.

Laat uw ruimtes schoon achter met legbord stelling!