Tips

Kies voor Straffe Hendrik

Straffe Hendrik

Straffe Hendrik bier met duidelijk hop aroma, niet te overheersend maar zacht van smaak. De schuimkraag is luchtig. Smaak beschrijven is best moeilijk, want smaakbeleving is heel persoonlijk. De oplossing is zelf het bier proeven, zodat je zelf kunt oordelen. Genoemd bier is een Belgische Triple in Brugge gebrouwen volgens het oude recept. Je vindt dit speciaalbier op de website van bierkenner Hopt.

Ook als je op zoek bent naar vergelijkbare biersoorten dan slaag je hiervoor. Deze staan namelijk onder genoemde biersoort. Als je kennis wilt maken met verschillende soorten bier, kies dan voor een bierpakket, ook hierin is een ruime keuze. Zet je winkelwagentje maar vol met lekker bier en bespaar op de verzendkosten. Tot 18 juni betaal je geen verzendkosten vanaf een besteding van 100 euro. 

Straffe Hendrik

Straffe Hendrik en andere biersoorten

In de webshop van Hopt is een ruime keuze aan vele soorten bier. Er wordt een productomschrijving bij gegeven die het jou eenvoudiger moet maken een biersoort te kiezen. Ook Straffe Hendrik staat tussen het assortiment en dat is volgens velen een biertje met een heel bijzondere smaak. Kijk en bewonder het fraaie aanbod en de scherpe prijzen. Nog een meevaller: je betaalt geen verzendkosten als je ter waarde van 100 euro een bestelling plaatst voor 18 juni. Je kunt hier voordelig je Vaderdagcadeau scoren.

Doe het snel, doe het nu, want het is bijna 20 juni Vaderdag. Een dag om alle vaders en opa’s in het zonnetje te zetten (met een petje op) door een mooi bierpakket te geven, eventueel aangevuld met een bierglas. Een bierpakket met verschillende soorten bier. Welke zal hij het lekkerste vinden? Gebruik de website als inspiratiebron als je voor een feestelijke gelegenheid een cadeau zoekt. Je slaagt hier namelijk altijd.