Geen categorie Tuin

Het beregeningssysteem doet het werk voor mij

Het beregeningssysteem doet het werk voor mij

Ik zou mezelf geen professionele tuinier willen noemen, verre van. Sinds vorig jaar echter heb ik het toch echt opgepakt en ben ik er veel in gaan investeren. Ineens vond ik het het summum van rust om de hele dag lekker in de tuin bezig te zijn, her en der een beetje te schoffelen en dergelijke en goed na te denken over de indeling van planten en bloemen hier in de tuin. Ik schafte destijds ook een beregeningssysteem aan om alles in mijn tuin goed op orde te houden. Ik kan dat zelf niet zo goed inschatten noch onderhouden maar met het beregeningssysteem gaat alles vanzelf. Ik heb een best grote lap grond hier achter mijn huis liggen en in de lente en zomer, zeker als die vrij droog zijn en er een tijd lang geen regen valt, is zo’n hard nodig. Bovendien kun je ‘m automatisch aanzetten zodat ie het ook doet als je er zelf niet bent, wat ook nog weleens wil voorkomen. Ik vind het heel lekker om in de tuin bezig te zijn, het is echt een manier voor me geworden om helemaal te onthaasten en ik ben er dol op geworden. Het is heerlijk lekker buiten bezig te zijn als het het weer er naar is – een echte tip dus!