Geen categorie Mode

Met de kinderschoenen online bestelling ook slippers mee besteld

Met de kinderschoenen online bestelling ook slippers mee besteld

Omdat wij op vakantie gaan is het belangrijk dat wij vast een aantal zomer schoenen gaan bestellen bedacht ik mij. Wij gaan al direct aan het begin van de zomer voor een aantal weken weg. Maar omdat het weer nog een beetje koud is hier, kan ik maar moeilijk die omschakeling maken. Gelukkig is er op de site van shoemixx.nl al wel van uit gegaan dat de zomer in aantocht is en kon ik dan ook makkelijk de kinderschoenen online bestellen voor onze kinderen. Ook heb ik meteen een paar slippers voor iedereen mee besteld met de kinderschoenen online bestelling. En zo is het nog even een aantal korte broeken en shirts extra bestellen en dan zijn wij klaar voor vakantie. Op vakantie moet je het jezelf natuurlijk zo makkelijk mogelijk maken maar prettige schoenen is wel erg belangrijk vind ik zelf. Ik kan dan ook niet wachten om lekker met mijn kinderen allemaal op de slippertjes naar het strand te gaan lopen. En zo gaan wij dan ook goed voorbereid op weg naar een beter klimaat om lekker te gaan genieten van de ontspanning.