Geen categorie Opleidingen

Heftruckcertificaat behalen?

Gemakkelijk jouw Heftruckcertificaat behalen? Bekijk dan eens de website van verkeersschool Wesseldijk! Hier is het mogelijk om dit te behalen voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Ik heb er dan wel eerst voor gekozen om bij andere bedrijven te kijken in de hoop het nog goedkoper te krijgen. Hier ging ik al wel niet vanuit maar kon het toch een kans geven. Uiteindelijk ben ik maar teruggekeerd naar hun en heb me ingeschreven voor deze opleiding. Mijn werkgever heb ik hier van de week op de hoogte gesteld zodat hij wist dat ik een keertje eerder naar huis moest. Hij vond het persoonlijk zo netjes dat ik deze opleiding ga volgen waardoor hij de kosten heeft betaald!

logo1

Snel geregeld

Natuurlijk dien je deze Heftruckcertificaat zelf te behalen wil je op een heftruck willen rijden. Er zit een belangrijke aspect aan deze opleiding: Veiligheid! Hartstikke leuk om op een heftruck te rijden maar je dient ervoor te zorgen dat veiligheid ten aller tijde voorop komt te staan! Ongeacht wat je vervoert op je heftruck…

Deze opleiding heb ik dan ook met plezier mogen volgen bij hun en bij de eerste keer direct geslaagd! Ik kan hier nu een lange tijd van genieten, een opfris cursus zal ik dan ook met plezier uitvoeren!